Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pofa be! idézetek

Eszel pajtás? - Nem éppen szarok...

 

Quentin vagyon Montargis-ból! - Szarok rá! - Ismertem egy Afrikait az Antillákról! - Ha az Antillákról jött nem Afrikai volt.. - Tuti, hogy Afrikai volt, Joseph! - Az Antillákon is van Joseph... - Téged hogy hívnak? - Joseph... - Áh, Afrikából? - Nem, az Antillákról te barom!

 

Mit csinál azon az ágyon, nem látja, hogy egy betegen ül?? - Jaj bocsi! - Na tessék, kimúlt.. - Hogy van képe megint ráülni? - Most már ő se bánja...

Nahát maga Julien Lefoure! Óriási tisztelője vagyok! Én is lovakkal foglalkoztam. A nevem Quentin. Quentin Mintargis-ból! - Nem igaz...engem nem akarsz bemutatni? - Jaj bocs, ő Ruby. Ruby Puteaux-ból!

Quentin elrabolta Ruby-t? - Ruby arra is képtelen volt, hogy egyik lábát a másik után tegye. - A legkisebb kaliberű elme elrabolta a legnagyobb kaliberű gengszter. Nem szokatlan egy kicsit?

Nem szolt még egy hangot se, pedig betettek mellé egy retardált szófosót!

Jaj ne, megint halálra dumált valakit. - Kiről beszél? - Quentin. Már az ötödik rabot fogyasztja a héten. Amilyen gyenge mentálisan, olyan észveszejtő fizikailag.

Kezeket fel, ide a dohánnyal! Mi a fene ez?? - Jen, uram! - Nekem nem kell kínai pénz! - Ez nem Kínai, Japán! Nagyon jó az árfolyama! Nekem EURO kell, méghozzá francia! - Sajnálom a Japánok elvitték mindent. - Külföldön rabolnak?? - Dehogyis, beváltották a Jen-t.

Te vagy az Ursulám? - Nem. Ne szarj be nem bántunk... Elvesztettem egy ápolómat is... - Mi? - Eltűnt az ápolóm. Aki Ruby mellett volt. - Jó összegzem. Keresünk egy elmeápolót, egy dadust, egy debil rab-terminátort és egy néma gyilkost. Jól vagy Quentin? - Fáj a fejem... - Ez gyakran megesik azzal aki faltörő kost játszik!

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statisztika

Online: 3
Összes: 124430
Hónap: 3096
Nap: 98